Επιστρέφει ο Σωκράτης, χωρίς Κοντογκμπιά η Βαλένθια και Ζόνας η Μπενφίκα

Αρκετές ενδιαφέρουσες ειδήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα.
Europa League
♦Άρσεναλ-Νάπολι στις 22:00 στο «Emirates». Σπουδαίο παιχνίδι στο Βόρειο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν είχε παίξει με τη Ρεν, λόγω τιμωρίας. Αμφίβολοι οι Τσάκα και Κοσιελνί. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι Ιταλοί, εκτός ο μακροχρόνιος τραυματίας Αλμπιόλ.
♦Βιγιαρεάλ-Βαλένθια στις 22:00 στο «Estadio de la Cerámica». Ισπανικός «εμφύλιος» και γειτονικό ντέρμπι στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα κάνουν αντιστρόφως ανάλογες πορείες, αλλά σήμερα είναι διαφορετική ιστορία. Μεγάλη απουσία του Κοντογκμπιά για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς. Ο Καθόρλα αναμένεται να πάρει «ανάσες», αφού ακολουθεί «τελικός» παραμονής στη Λα Λίγκα.
♦Σλάβια Πράγας-Τσέλσι στις 22:00 στο «Sinobo Stadium». Η Τσέλσι είναι το φαβορί, αλλά αν δεν εμφανιστεί σοβαρή, μπορεί να την πατήσει όπως η Σεβίλλη. Χωρίς τον πολύτιμο Σούτσεκ οι Τσέχοι, στον πάγκο οι Αζάρ και Ιγκουαϊν.
♦Μπενφίκα-Φρανκφούρτη στις 22:00 στο «da Luz». Χωρίς τους Ζόνας, Σάλβιο και Αλμέιδα θα παραταχθούν στο αποψινό ματς, αλλά επιστρέφει ο αμυντικός Ζαρντέλ. Αμφίβολοι για τους Γερμανούς, Αλέ και Ρόντε.
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι