Καλημέρα σε όλους! Από το σημερινό πρόγραμμα έχει προταθεί η νίκη της Αλ Γκαράφα. Θα μείνω στο Κατάρ και θα πάω στον αγώνα Αλ Σαχανίγια – Αλ Ραγιάν.
Η νεοφώτιστη Αλ Σαχανίγια ξεκίνησε ως το πρώτο φαβορί για την τελευταία θέση, αλλά με τις δύο διαδοχικές νίκες που πέτυχε ξέφυγε στο +4 από την τελευταία δυάδα. Της λείπει η ποιότητα στους ξένους και είναι ομάδα που βασίζεται στην ομοιογένεια των παικτών της. Σήμερα θα παραταχθεί με πρωταρχικό μέλημα να μην χάσει.
Η Αλ Ραγιάν βρήκε τον δρόμο της με τον Αρτούρ Ζοσέ στον πάγκο, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Μποταφόγκο. Τη Δευτέρα πανηγύρισε σπουδαία νίκη 2-1 με ανατροπή μέσα στην πρωταθλήτρια Ασίας, Αλ Αΐν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα ενισχύθηκε με τον Βραζιλιάνο παικταρά Ρομαρίνιο και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα.
Έχω «κυκλώσει» εδώ και πολλές μέρες τη νίκη της Αλ Ραγιάν. Το διπλό έχει πέσει πλέον στο 1.55 από το αρχικό 1.78 και είναι πολύ οριακά αποδεκτό. Ποιοτικά όμως η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και για να μην παρεκκλίνω από το πλάνο μου θα ποντάρω στο -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.