Καλησπέρα σε όλους! Κάκιστη αποδείχθηκε η επιλογή της Αλ Χιλάλ την Παρασκευή. Το πρωινό πρόγραμμα στην Ασία είναι γεμάτο και θα πάω στον αγώνα Κασίμα – Κιότο.
Η Κασίμα την προηγούμενη αγωνιστική παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας 1-0 στο ντέρμπι με τη Χιροσίμα. Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των εφτά αγώνων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις και είδε τη Μασίντα να την πιάνει στην κορυφή. Στα θετικά ότι δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον τεχνικό Τορού Ονίκι, ο οποίος είναι ένα από μεγαλύτερα ονόματα στο πρωτάθλημα.
Η Κιότο είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της λίγκας. Μπορεί να μην υπάρχουν οι ξένοι στο ρόστερ που θα κάνουν τη διαφορά με εξαίρεση τον Ράφαελ Ελίας, αλλά παλεύει μέχρι τέλους στα παιχνίδια της. Στο πιο πρόσφατο από αυτά παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κασίβα ισοφαρίζοντας στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα παίζοντας πρωτίστως να μην χάσει.
Η Κασίμα τρέχει αήττητο σερί 27 αγώνων στο «σπίτι» της στη λίγκα που είναι και το μεγαλύτερο στην ιστορία. Εκεί θα βασιστεί για να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας. Θεωρώ ότι έχει αξία ο άσος στο 2.18 και θα τον ποντάρω.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.