Καλησπέρα σε όλους! Το πρόγραμμα στην Ασία παραμένει «γεμάτο» και θα πάω στον μεσημεριανό αγώνα στην Κίνα με την Κινγκντάο να υποδέχεται τη Σάντονγκ.
Η Κινγκντάο βλέπει για την ώρα τις ποιοτικές μεταγραφές που έκανε να αποδίδουν. Μετά από πέντε παιχνίδια που έδωσε παραμένει αήττητη και ο βασικός στόχος της παραμονής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Την προηγούμενη Κυριακή δεν είχε υποχρεώσεις και θα παρουσιαστεί ξεκούραστη. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
Η Σάντονγκ σε ρυθμούς προπόνησης κέρδισε 4-0 τη Σενζέν την Παρασκευή. Έφτασε τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και ηρέμησε κάπως η κατάσταση στο εσωτερικό της. Ανέβηκε στη δεύτερη θέση με αγώνα περισσότερο και μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας η κούραση. Στα θετικά ότι λιγοστεύουν οι πολλές απουσίες.
Η Κινγκντάο σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο, αλλά στατιστικά θα έρθει κάποια στιγμή η πρώτη ήττα. Για τη Σάντονγκ είναι από τα ματς που οφείλει να κερδίσει. Η παρουσία στον πάγκο του σπουδαίου Νοτιοκορεάτη Τσόι Κανγκ – Χι αποτελεί «εγγύηση» και θα την εμπιστευτώ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.