Καλημέρα σε όλους τους φίλους, συνέχεια σήμερα με ακόμα τέσσερα παιχνίδια της ενδιάμεσης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και οι επιλογές μας προέρχονται από την κορυφαία διοργάνωση.
Ξεκίνημα από το Βέλγιο και την αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι παρά ότι έφεραν ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα στη League Phase, εντούτοις προκρίθηκαν ως 24οι στην κατάταξη, καθώς υπερτέρησαν στην ισοβαθμία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Απολογισμός 3-2-3 και μόνο 7 γκολ ενεργητικό! Αντίθετα η Αταλάντα για έναν πόντο έμεινε εκτός οκτάδας, τελειώνοντας τη φάση του ομίλου με μόλις μία ήττα (από τη Ρεάλ) και με ρεκόρ 4-3-1. Σούπερ επιθετικά με 20 τέρματα ενεργητικό, αλλά και αμυντικά (6 γκολ παθητικό)! Υπάρχει αγωνιστική διαφορά και ποιοτική, η Αταλάντα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-προβάδισμα.
Δεύτερη επιλογή μας... ταξιδεύει στο Ρότερνταμ. Φέγενορντ και Μίλαν δεν είχαν μεγάλες αποκλίσεις στη φάση του ομίλου. Η γηπεδούχος, η οποία απέλυσε τη Δευτέρα τον προπονητή της Πρίσκε, τερμάτισε στην 19η θέση με απολογισμό 4-1-3, αλλά 21 γκολ παθητικό, ενώ οι «ροσονέρι» (13η θέση) είχαν ρεκόρ 5-0-3! Η Φέγενορντ θριάμβευσε με 3-0 επί της Μπάγερν, πήρε ισοπαλία 3-3 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι και γενικά παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική. Η Μίλαν μπορεί να επικράτησε εκτός της Ρεάλ με 3-1, όμως στην τελευταία αγωνιστική... αυτοκτόνησε, καθώς ηττήθηκε στο Ζάγκρεμπ από την αποκλεισμένη Ντινάμο, μένοντας εκτός οκτάδας! Οι Ολλανδοί έχουν αποδείξει τη δυναμική τους και σίγουρα η απομάκρυνση του Δανού τεχνικού θα λειτουργήσει ως... ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Συνήθως τέτοιες καταστάσεις φέρνουν και θετικά αποτελέσματα. Ποντάρουμε στον «άσο».