Καλή σας μέρα και καλό μήνα. Ο Σαλάχ μας δικαίωσε χθες ως anyime scorer (με την απόδοση στο 2.10) σημειώνοντας και τα δυο γκολ της Λίβερπουλ στη νίκη με 2-0 επί της Μπόρνμουθ.
Μένουμε στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας για την αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι αποτελούν την επιτομή της αστάθειας, δείχνουν όμως σημάδια βελτιώσης. Έφτασαν τις τρεις σερί νίκες με το 2-0 επί της Στεάουα στο Βουκουρέστι και μπορούν να χτίσουν μομέντουμ.
Η απόδοση του άσου από το εξαιρετικό 2.10 έχει πέσει στο 1.85 μόνο ευκαταφρόνητη δεν είναι πάντως. Η Πάλας έχασε 2-1 εντός από την Μπρέντφορντ στο λονδρέζικο ντέρμπι και είναι μόλις δυο βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ, το… ανησυχητικό είναι ότι μαζεύει εκτός έδρας περισσότερους βαθμούς.
Θα επιλέξουμε και σκόρερ, δεν υπάρχει ιδανικότερος από τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος έχει σημειώσει τα 7 από τα 9 φετινά του γκολ στο «Ολντ Τράφορντ», έχει σκοράρει και στα δυο τελευταία εντός, ενώ έχει σκοράρει και στα 2 από τα 4 τελευταία ματς κόντρα στην Πάλας. Εκτελεί και τα πέναλτι και η απόδοση που τον συνοδεύει ως anytime scorer είναι εντυπωσιακή.