Καλή σας μέρα. Πάρτικ Θιστλ - Ρέιθ Ρόβερς 0-0 χθες στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, τα 2-3 του 2.00 δεν ήρθαν ποτέ. Κρίμα γιατί οι δυο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο και θα μπορούσε να έχει καταλογιστεί και πέναλτι στους Ρόβερς, ο διαιτητής όμως είχε άλλη άποψη και η Τσάμπιονσιπ δεν έχει VAR.
Mένουμε στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας για την αναμέτρηση Έιρ Γιουνάιτεντ - Χάμιλτον. Οι «Έντιμοι» ή «Τίμιοι» αν προτιμάτε είναι το προσωνύμιο των γηπεδούχων, προέρχεται από ένα στοίχο του ποιήματος του Ρόμπερτ Μπερνς «Tam o' Shanter» μιας και ο γνωστός βάρδος (η μεγαλύτερη προσωπικότητα που έβγαλε η Σκωτία) γεννήθηκε στο Έιρσιρ.
Oι «Τίμιοι» λοιπόν έχουν τον παλιό αρχηγό της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν, στον πάγκο και κάνουν πρωταθλητισμό, έκαναν όμως δυο σερί εκτός έδρας ήττες και έπεσαν στην 3η θέση. Έχουν την ευκαιρία να ανακάμψουν μιας και θα βρουν απέναντι τους την παραπαίουσα Χάμιλτον. Οι «Ακαδημαϊκοί» έχασαν 2-0 εντός έδρας από τη Μόρτον, απέχουν ένα βαθμό από την προτελευταία Ντανφέρμλιν και μετρούν 9 ήττες στα 11 τελευταία παιχνίδια τους, έντονες αποδοκιμασίες σε διοίκηση και προπονητή από τους οπαδούς της ομάδας.
Έχουν χάσει και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις τους με την Έιρ, το πιθανότερο είναι χάσουν και σήμερα. Το combo του άσου με το Over 1,5 διπλασιάζει το ποντάρισμα μας, αν μη τι άλλο ένας… «τίμιος» διπλασιασμός.