Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Το Σάββατο ήταν εξαιρετικό, η Κυριακή όμως η τύχη μας γύρισε την πλάτη αφού χάνουμε στο... δίποντο τον Κολοσσό, στο... τρίποντο την Μπαρτσελόνα.
Σήμερα αρκετά παιχνίδια σε Euroleague, Eurocup Basketball και Champions League, θα ακολουθήσουμε την ομάδα που αυτή την περίοδο είναι «καυτή».
Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει πέντε σερί νίκες, η τελευταία στο ντέρμπι εκτός έδρας επί της Μάλαγα με 107-105. Τώρα κυνηγάει την παρουσία της έστω στο play in τουρνουά, βρίσκεται στην 10η θέση με ρεκόρ 16-14 και το σημερινό παιχνίδι είναι «τελικός».
Η Αρμάνι Μιλάνου έχει το ίδιο ρεκόρ, 16-14 άρα και τον ίδιο στόχο με την Ρεάλ, θέλει τουλάχιστον δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, τις οποίες μπορεί να βρει με Βίρτους Μπολόνια και Μπασκόνια. Η Ρεάλ εντός έδρας έχει ρεκόρ 11-4 με 89.5 πόντους στην επίθεση και 84.6 στην άμυνα, ενώ η ομάδα του Μιλάνου έχει 7-8 νίκες με 83.1 πόντους στην επίθεση και 88.1 στην άμυνα.
Θα πάρουμε τον άσο της «Βασίλισσας» με -3,5 πόντους χάντικαπ. Θα το συνδυάσουμε με τον Ταβάρες ο οποίος δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, με τον σέντερ της Ρεάλ να έχει στα τελευταία του τρία παιχνίδια στην Euroleague, 16 πόντους με Παναθηναϊκό, 13 πόντους με Βίρτους και 23 πόντους με Βιλερμπάν.
Θα ζητήσουμε τους 9+ πόντους του Ταβάρες.