ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΑ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ MOBILE
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

Θα κάνει το καθήκον του ο Παναμάς

Σταμάτης Μουρελής
Σταμάτης Μουρελής
01 Ιουλίου 2024 - 14:33
01/07/2024 - 14:33

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Το Μεξικό-Εκουαδόρ πήγε όπως περιμέναμε όσον αφορά τις κάρτες μιας και ειδικά στα τελευταία λεπτά είχαμε αρκετά για να ξεπεράσουμε το over 5,5.

Θα μείνουμε και σήμερα στο Κόπα Αμέρικα όπου έχουμε την 3η αγωνιστική στους ομίλους όπου ουσιαστικά κρίνονται οι θέσεις για την 8άδα. Σε έναν εξαιρετικά αμφίρροπο όμιλο η πρωτοπόρος Ουρουγουάη παίζει με τις ΗΠΑ που είναι στην 2η θέση με 3 βαθμούς και +1 γκολ, ενώ ο Παναμάς που έχει επίσης 3 βαθμούς αλλά με -1 γκολ, αντιμετωπίζει την ουραγό και χωρίς βαθμό Βολιβία.

Η Ουρουγουάη λογικά είναι 1η ακόμα και αν χάσει, οι ΗΠΑ θέλουν νίκη και καλύτερο αποτέλεσμα από τον Παναμά, έχοντας και στο +1 στη διαφορά τερμάτων υπέρ τους, η οποία λογικά αν κερδίσουν θα αυξηθεί.

Καθημερινά έπαθλα, εντελώς δωρεάν* στο Stoiximan Lucky Rounds! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναμάς ως έναν βαθμό έχει την τύχη στα χέρια του. Κι αυτό το λέω με τη λογική πως παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα ίσως της διοργάνωσης, που έχει 0-7 γκολ. Η Βολιβία θεωρητικά έχει ελπίδες πρόκρισης, θέλει νίκη με τουλάχιστον 5 γκολ διαφορά και ήττα των ΗΠΑ. με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά. Για μία ομάδα που μέχρι στιγμής έχει μόλις 10 σουτ στην αντίπαλη εστία και μόλις τα δύο στον στόχο, αυτό το σενάριο είναι εξωπραγματικό.

Πάμε στο πιο ρεαλιστικό σενάριο που δεν είναι άλλο από τη νίκη του Παναμά με αρκετά γκολ για να καλύψει την εις βάρος του διαφορά τερμάτων. Το θετικό για τους «Λος Καναλέρος» είναι πως μετράνε τέσσερις σερί νίκες απέναντι στη Βολιβία σε φιλικά και επίσημα. Θα πάμε με τη νίκη του Παναμά και το over 2,5 καθώς μπορεί οι ΗΠΑ να χάνουν και έτσι οι «Λος Καναλέρος» να μην κυνηγήσουν τα γκολ σε μεγάλο βαθμό.

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
02/07
04:00
Βολιβία
- Παναμάς
2 & Οver 2,5 15.00
2.62
1-3 +24.30
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
02/07 - 04:00
Βολιβία
- Παναμάς
Πρόταση
2 & Οver 2,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
15.00
1-3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
valuebet-icon_BH.svg
Σημείο Ημέρας 1
goalgoal-icon_BH.svg
Goal-Goal 1
over-icon_BH.svg
Over 1
betbuilder-icon_BH.svg
Bet Builder 1
paroli-icon_BH.svg
Παρολί 1
bomb-icon_BH.svg
Μπόμπες 1
asiatika-icon_BH.svg
Ασιατικά
eidika-icon_BH.svg
Ειδικά 1
isopalies-icon_BH.svg
Ισοπαλίες 1
diplh-icon_BH.svg
Διπλή Ευκαιρία
corner-icon_BH.svg
Κόρνερ
gg-icon_BH.svg
G/G ή Over 2,5 1
drawnobet-icon_BH.svg
Draw No Bet
akrives-icon_BH.svg
Ακριβές Σκορ
tennis-icon_BH.svg
Tένις 1
basketball-icon_BH.svg
Μπάσκετ 1
NBA-icon_BH.svg
NBA 1
systimata-icon_BH.svg
Συστήματα 1