1000+20+50 ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
NEW
1000+20+50 ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ;
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Το Over της ημέρας

Το Over της ημέρας

Συνεχίζουν στα τελικά οι Νορβηγοί

Στέφανος Κλιάφας
Στέφανος Κλιάφας
25 Μαρτίου 2025 - 10:49
25/03/2025 - 10:49
sinechizoun-sta-telika-i-norvigi.jpg

Καλημέρα, καλημέρα!

Περίεργη μέρα η Κυριακή. Από αυτές που αφήνουν ένα μακρόσυρτο «αχχχ». Η στήλη δεν έχασε μονάδες, δεν κέρδισε και μονάδες, παρά τις τέσσερις επιλογές. Ο απολογισμός; Αρχικά το G/G στο 2.30 στο ματς του Ηλυσιακού με τη Θήβα επιβεβαιώθηκε στο 6’, με το τελικό σκορ να είναι 3-3. Ο Άγιος Νικόλαος πέτυχε 4η σερί νίκη (τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη σωτηρία), επιβλήθηκε ωστόσο μόλις με 1-0 του Ρεθυμνιακού, με αποτέλεσμα να επιστραφεί το ποντάρισα στο -1 ασιατικό χάντικαπ. Στην έκπληξη που ψάξαμε, ο Μικρασιακτικός Αστέρας μολονότι προηγήθηκε δύο φορές επί της Μαρκό, ηττήθηκε τελικά με 4-2. Οκ, εδώ κυνηγούσαμε Δ.Ε. με πέντε – βάλε απόδοση. Τέλος, η ισοπαλία του Εύοσμου με τη Θέρμη χάλασε στο 93’ (1-2).

Λίγες οι στροφές μέχρι το φινάλε στη Γ’ κατηγορία. Τελευταία αυτή στην προκριματική φάση του EURO U19. Μόλις μία ομάδα έχει κλειδώσει τη συμμετοχή της, πέρα από τη διοργανώτρια Ρουμανία, κι αυτή είναι η Γερμανία.

Προσφορά γνωριμίας* από τη Stoiximan με 2 μήνες Cosmote TV & επιπλέον σούπερ έπαθλα*! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα διεξάγονται 14 αναμετρήσεις, οι οποίες υπόσχονται πολλές συγκινήσεις, αλλά και εκπλήξεις. Θα ξεκινήσω ωστόσο από ένα αδιάφορο ματς. Βέλγιο – Ισραήλ. Η χαρά των γκολ οι -τυπικά- φιλοξενούμενοι, με 2/2 Over & G/G. Το Βέλγιο αδίκησε τον εαυτό του, καθώς μπορούσε και καλύτερα. Πλέον αποκλεισμένες αμφότερες οι ομάδες, περιμένω να παίξουν ελεύθερα και να προσφέρουν γκολ. Στο G/G & Οver η επιλογή σε τιμή ευκαιρίας.

Πολλές οι πιθανές ισοπαλίες όπως βλέπω το πρόγραμμα. Θα επιλέξω αυτή στο Σερβία – Νορβηγία. Αήττητες οι δύο ομάδες, οι Νορβηγοί προκρίνονται σε περίπτωση που η κόντρα δεν αναδείξει νικητή. Η Σερβία έκανε καλά παιχνίδια, έχει την έδρα, στα σημεία υστερεί από τη Νορβηγία, πράγμα που αναμένω να αποτελέσει τροχοπέδη  στην υπόθεση πρόκριση. Περιμένω τους Νορβηγούς να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τη διοργάνωση στα τελικά του καλοκαιριού.

Αυτά τα καλά για απόψε. Καλή μας τύχη. 

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
25/03
18:00
Βέλγιο U19
- Ισραήλ U19
G/G & Over 2,5 8.00
1.95
3-2 +7.60
25/03
18:00
Σερβία U19
- Νορβηγία U19
Χ 6.00
3.35
1-2 -6.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
WON
25/03 - 18:00
Βέλγιο U19
- Ισραήλ U19
Πρόταση
G/G & Over 2,5
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
8.00
3-2
LOST
25/03 - 18:00
Σερβία U19
- Νορβηγία U19
Πρόταση
Χ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
6.00
1-2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
valuebet-icon_BH.svg
Σημείο Ημέρας 1
goalgoal-icon_BH.svg
Goal-Goal 1
over-icon_BH.svg
Over 2
betbuilder-icon_BH.svg
Bet Builder 1
paroli-icon_BH.svg
Παρολί 1
bomb-icon_BH.svg
Μπόμπες 1
asiatika-icon_BH.svg
Ασιατικά
eidika-icon_BH.svg
Ειδικά 2
isopalies-icon_BH.svg
Ισοπαλίες 2
diplh-icon_BH.svg
Διπλή Ευκαιρία
corner-icon_BH.svg
Κόρνερ
gg-icon_BH.svg
G/G ή Over 2,5 1
drawnobet-icon_BH.svg
Draw No Bet
akrives-icon_BH.svg
Ακριβές Σκορ
tennis-icon_BH.svg
Tένις 1
basketball-icon_BH.svg
Μπάσκετ 2
NBA-icon_BH.svg
NBA
systimata-icon_BH.svg
Συστήματα 1